Rendelje meg a saját példányát 2 perc alatt!

Kaszás Norbert

Tagja a Foto Natura Természetfotósok Egyesületének. 

Az elmúlt években számos hazai és külföldi fotópályázaton vett részt sikeresen.

Legkiemelkedőbb eredményei az IFWP európai fotópályázaton elért három második, valamint a magyarországi ’Az Év Természetfotósa’ pályázaton megszerzett két első helyezés.

Számos nemzetközi fotópályázaton voltak kiállított képei. Tervei közt szerepel a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) fotóművész titulusának megszerzése, melynek első lépcsői a közelmúltban elnyert egy arany és egy ezüst FIAP medál.  

Milyen méretben és kivitelben szeretné megrendelni?
Szélesség Magasság Bruttó ár
60 cm 41 cm 26 560 Ft
90 cm 61 cm 34 640 Ft
120 cm 81 cm 42 080 Ft
150 cm 101 cm 51 040 Ft

Aki vászonfotót szeretne, de valami egyedi megjelenésben gondolkodik, annak ajánljuk ezt a megoldást. Ebben az esetben a vakráma köré egy plusz keret kerül, ami nem illeszkedik szorosan a képhez, ettől légies és extra megjelenést nyer. A keret színét igazítani lehet a többi berendezési tárgyhoz.

Ennél a megjelenési formánál jelenleg egyedi árazás történik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Azoknak ajánljuk, akik a kimagaslóan elegáns megjelenési formát kedvelik és szeretnének valami egyedit a lakásukban. A fotót extra minőségű papírra nyomtatjuk ki, ami kasírozás után bekerül egy víztiszta plexi lap mögé. Ettől a kép olyan hatásúvá válik, mintha három dimenzióban látnánk. Gyönyörűen kiemeli a színeket és ad egy csillogó fényes hatást a fényképnek.

Ennél a megjelenési formánál jelenleg egyedi árazás történik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyre népszerűbb díszítési forma a többrészes kép, amikor az általunk kiválasztott fotó több különálló darabból tevődik össze. A darabokat egymásmellé helyezve rajzolódik ki a tényleges kép, így akár jóval nagyobb méretet is el tudunk érni, mint az egyrészes nyomtatás esetén. A dekoráció 2, 3, vagy 4 részből is állhat, az Ön döntése alapján. 

Amennyiben ezt a megjelenési formát választaná, keressen minket és segítünk.
Tűéles
nyomat
Csodaszép
színek
Valódi fa
vakráma
Kulcsszavak
zöld erdő
Kaszás Norbert - Elmosódott erdő vászonkép