Cégünkről

„Látni, amit mindenki lát, és gondolni, amit még senki sem gondolt.” /Szent-Györgyi Albert/.

A fényképezőgép keresőjébe nézve mindannyian ugyanazt látjuk, mégis vannak köztünk olyanok, akik észrevesznek érdekes részleteket, vagy olyan kompozíciót örökítenek meg, amit egy átlagos ember csak hosszas tanulás után képes.

Mivel én az utóbbi kategóriába tartozom, az elmúlt években sok időt töltöttem tanulással és tapasztalatszerzéssel, melynek legalkalmasabb módja, ha olyan fotósok társaságában fényképezünk, akiktől van mit ellesni. Mindig is vonzott a természet és a fotózás, így a természetfotózás vált egyik kedvenc hobbimmá. Sok kiváló embert ismerhettem meg, akiknek látásmódja eltérő, művészi érzéke pedig kiemelkedő, ennél fogva gyönyörű és igazán mély érzelmeket kiváltó képeket alkotnak.

Szerettem volna, ha ezeket a képeket nemcsak a fotós társadalom szűk köre csodálhatja meg egy-egy kiállítás alkalmával, hanem mindenki számára hozzáférhetővé válnának. Ezek az alkotások több évtizedes alkotómunka eredményei, a hazai szakma legkiválóbb képviselőitől.

Vidéki házunk építése során szembesültem azzal a problémával, hogy szerettem volna igényes fényképekkel díszíteni a falainkat, de nem találtam olyan weboldalt, ahonnan egy komoly kollekcióból válogathathattam volna.. Elhatároztam, hogy megpróbálom ezt a hiányt pótolni és létrehoztam a FotoDecor.hu weboldalt, ahol világszerte elismert magyar természetfotósok képei közül válogathat az érdeklődő.

Remélem mindenkinek tudok egy-két kellemes percet ajándékozni a képek nézegetésével, vagy hozzásegíteni egy számára kedves műalkotás megvásárlásához.

dr. Eggenhofer Zsolt