Rólunk

„A természet hatalmas, az ember parányi. Ezért aztán az ember léte attól függ, milyen kapcsolatot tud teremteni a természettel.”  /Szent-Györgyi Albert/.

Úgy gondolom a fenti idézet, a Nobel díjas magyar tudóstól segít megérteni a természetfotósok szemléletét, világnézetét, amely alkotói munkájukat jellemzi. Mindegyikük a természet szerelmese és képeivel szeretné ezt az érzést átadni nekünk.

A FotoDecor kft. azzal a céllal alakult, hogy megismertesse és népszerűsítse a művészetet kedvelők körében a világszerte elismert magyar természetfotósok alkotásait. Úgy gondoljuk, hogy a nemzetközi pályázatokon díjazott alkotások méltóak arra, hogy a közönség ne csak kiállítások keretében gyönyörködjön bennük. Szeretnénk, ha otthonunk díszeként, mindennapi élményt jelentene számunkra e csodálatos képek látványa. Ezek az alkotások több évtizedes alkotómunka eredményei, a hazai szakma legkiválóbb képviselőitől. Bízunk benne, hogy a képeket nézve közelebb hozzuk a természetet és bepillantást engedünk az alkotók érzelemvilágába is.