Tippek, ötletek

Plexifotó

Plexifotó

Azoknak ajánljuk, akik a kimagaslóan elegáns megjelenési formát kedvelik és szeretnének valami egyedit a lakásukban. A fotót extra minőségű papírra nyomtatjuk ki, ami kasírozás után bekerül egy víztiszta plexi lap mögé.

Ettől a kép olyan hatásúvá válik, mintha három dimenzióban látnánk. Gyönyörűen kiemeli a színeket és ad egy csillogó fényes hatást a fényképnek.

Ennél a megjelenési formánál jelenleg egyedi árazás történik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vászonfotó

Vászonfotó

Az elmúlt években ez a megjelenési forma vált a legnépszerűbbé a fényképek kinyomtatása terén. A vászon saját mintázata révén olyan érzésünk támad, mintha egy festményt néznénk. Elegáns, könnyed, gyönyörűen visszaadja a színeket és a vakrámának köszönhetően nem kell a keret színét a berendezéshez igazítani.

Minden belsőépítészeti stílushoz passzol a moderntől a klasszikusig. Vásárlóink körében népszerűségét annak is köszönheti, hogy az ára is nagyon kedvező.

Vászonfotó Art kerettel

Vászonfotó Art kerettel

Aki vászonfotót szeretne, de valami egyedi megjelenésben gondolkodik, annak ajánljuk ezt a megoldást.

Ebben az esetben a vakráma köré egy plusz keret kerül, ami nem illeszkedik szorosan a képhez, ettől légies és extra megjelenést nyer. A keret színét igazítani lehet a többi berendezési tárgyhoz.

Ennél a megjelenési formánál jelenleg egyedi árazás történik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Képsorozatok

Képsorozatok

A lakás díszítésének egy másik lehetősége, hogy több hasonló témájú, stílusú képből álló sorozatot helyezünk el egymás mellé. Ebben az esetben a méretek kisebbek is lehetnek a megadottnál.

Amennyiben érdekelné egy ilyen összeállítás, kérem keressen minket és biztosan megtaláljuk a megfelelő kompozíciót.

Többrészes kép

Többrészes kép

Egyre népszerűbb díszítési forma a többrészes kép, amikor az általunk kiválasztott fotó több különálló darabból tevődik össze. A darabokat egymásmellé helyezve rajzolódik ki a tényleges kép, így akár jóval nagyobb méretet is el tudunk érni, mint az egyrészes nyomtatás esetén.

A dekoráció 2, 3, vagy 4 részből is állhat, az Ön döntése alapján. Amennyiben ezt a megjelenési formát választaná, keressen minket és segítünk.