Rendelje meg a saját példányát 2 perc alatt!

dr. Eggenhofer ZsoltA táj mosolya

dr. Eggenhofer Zsolt

A fotózás régi szerelmem, melyre az elmúlt években sikerült több időt szánnom. A drónos fotózás pedig olyan perspektívában mutatta meg a világot, melyet korábban elképzelni sem tudtam volna. Úgy gondoltam itt az ideje ezeket a képeket másokkal is megosztanom, hátha örömet tudok velük okozni.

Milyen méretben és kivitelben szeretné megrendelni?
Szélesség Magasság Bruttó ár
60 cm 40 cm 23 700 Ft
90 cm 60 cm 35 700 Ft
120 cm 80 cm 44 700 Ft
150 cm 100 cm 62 700 Ft

Aki vászonfotót szeretne, de valami egyedi megjelenésben gondolkodik, annak ajánljuk ezt a megoldást. Ebben az esetben a vakráma köré egy plusz keret kerül, ami nem illeszkedik szorosan a képhez, ettől légies és extra megjelenést nyer. A keret színét igazítani lehet a többi berendezési tárgyhoz.

Ennél a megjelenési formánál jelenleg egyedi árazás történik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Azoknak ajánljuk, akik a kimagaslóan elegáns megjelenési formát kedvelik és szeretnének valami egyedit a lakásukban. A fotót extra minőségű papírra nyomtatjuk ki, ami kasírozás után bekerül egy víztiszta plexi lap mögé. Ettől a kép olyan hatásúvá válik, mintha három dimenzióban látnánk. Gyönyörűen kiemeli a színeket és ad egy csillogó fényes hatást a fényképnek.

Ennél a megjelenési formánál jelenleg egyedi árazás történik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyre népszerűbb díszítési forma a többrészes kép, amikor az általunk kiválasztott fotó több különálló darabból tevődik össze. A darabokat egymásmellé helyezve rajzolódik ki a tényleges kép, így akár jóval nagyobb méretet is el tudunk érni, mint az egyrészes nyomtatás esetén. A dekoráció 2, 3, vagy 4 részből is állhat, az Ön döntése alapján. 

Amennyiben ezt a megjelenési formát választaná, keressen minket és segítünk.
Tűéles
nyomat
Csodaszép
színek
Valódi fa
vakráma
dr. Eggenhofer Zsolt - A táj mosolya vászonkép