Rendelje meg a saját példányát 2 perc alatt!

Laki Zoltán

A Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének elnökhelyettese.

2013-ban megkapta a FIAP (Federation Internationale del’Art Photografhique) magyarul a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetségének AFIAP címét (a FIAP fotóművésze).

 2015-ben megkapta ugyanennek a szervezetnek az EFIAP rangját, ami a FIAP kiválósága minősítést jelöli.

Ehhez a címhez 21 ország, 32 szalonján, közel 300 képelfogadása volt, köztük számtalan fotót díjjal is jutalmazott a nemzetközi zsűri.

Milyen méretben és kivitelben szeretné megrendelni?
Szélesség Magasság Bruttó ár
60 cm 40 cm 36 400 Ft
90 cm 60 cm 48 400 Ft
120 cm 80 cm 57 400 Ft
150 cm 100 cm 75 400 Ft

Aki vászonfotót szeretne, de valami egyedi megjelenésben gondolkodik, annak ajánljuk ezt a megoldást. Ebben az esetben a vakráma köré egy plusz keret kerül, ami nem illeszkedik szorosan a képhez, ettől légies és extra megjelenést nyer. A keret színét igazítani lehet a többi berendezési tárgyhoz.

Ennél a megjelenési formánál jelenleg egyedi árazás történik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Azoknak ajánljuk, akik a kimagaslóan elegáns megjelenési formát kedvelik és szeretnének valami egyedit a lakásukban. A fotót extra minőségű papírra nyomtatjuk ki, ami kasírozás után bekerül egy víztiszta plexi lap mögé. Ettől a kép olyan hatásúvá válik, mintha három dimenzióban látnánk. Gyönyörűen kiemeli a színeket és ad egy csillogó fényes hatást a fényképnek.

Ennél a megjelenési formánál jelenleg egyedi árazás történik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyre népszerűbb díszítési forma a többrészes kép, amikor az általunk kiválasztott fotó több különálló darabból tevődik össze. A darabokat egymásmellé helyezve rajzolódik ki a tényleges kép, így akár jóval nagyobb méretet is el tudunk érni, mint az egyrészes nyomtatás esetén. A dekoráció 2, 3, vagy 4 részből is állhat, az Ön döntése alapján. 

Amennyiben ezt a megjelenési formát választaná, keressen minket és segítünk.
Tűéles
nyomat
Csodaszép
színek
Valódi fa
vakráma
Kulcsszavak
vízesés kék
Laki Zoltán - Türkizes vízesés vászonkép